Receptek

EGYSZERŰ FAHÉJAS CROISSANT

Tészta: 50 ml MaxNatural Fahéj Természetes Aroma 400 g liszt 16 g friss élesztő 26 [...]

elolvasom
Málnás pisztáciás torta

Az alábbiakban megtalálod a málnás pisztáciás torta receptjét, egy könnyű és ízletes desszertet, amely tökéletes [...]

elolvasom
Cosmopolitan koktél Áfonyával

Az áfonyás Cosmopolitan egy frissítő és ízletes változata a klasszikus Cosmopolitan koktélnak. Az áfonya hozzáadása [...]

elolvasom
Kókusz likőr

A kókusz likőr egy finom, krémes ital, amely tökéletes önmagában vagy koktélok alapanyagaként. Íme, egy [...]

elolvasom
EPRES MACARON

Az epres macaronok finom és elegáns desszertek, amelyek tökéletesek különleges alkalmakra vagy egyszerűen csak az [...]

elolvasom
HABKÖNNYŰ, STABIL TEJSZÍNES MEGGYKRÉM

Hozzávalók: 50 ml MaxNatural MEGGY Természetes Aroma  250 g meggy 150 g porcukor 1 ek [...]

elolvasom
APPLE NINO KOKTÉL Egy koktél, ami függőséget okoz

Hozzávalók: 25 ml MaxNatural ALMA Természetes Aroma  40 ml tequila 30 ml zöldalmapüré 10 ml [...]

elolvasom
KARAMELLÁS DALGONA KÁVÉ

A dalgona egy extrán habos trendi kávéköltemény, amelyet úgy készítünk, hogy egyenlő arányban keverjük az [...]

elolvasom
VANÍLIÁS LIMONÁDÉ

A vaníliás citromos limonádé egy frissítő és különleges csavar a hagyományos limonádén. A vanília édes, [...]

elolvasom
EPER AROMA: Ünnepi tortánkat eper zselével tuningolt ricotta krémmel töltöttük.

Egy ricotta krémes eper zselé torta friss és ízletes desszert, amely tökéletes tavaszi vagy nyári [...]

elolvasom
Ha ez a forrócsoki mesélni tudna…

Hozzávalók: 500 ml tej 100 ml tejszín 200 g étcsokoládé (60-70% kakaó tartalmú), apróra vágva [...]

elolvasom
A “10 tojásos” házi gyúrt tészta és a mi ételszínezékeink! Kísérletezz Te is bátran!

A “10 tojásos” házi gyúrt tészta és a mi ételszínezékeink! Kísérletezz Te is bátran!   [...]

elolvasom
Színesen csúcsszuper! Gondoltad volna, hogy az ételszínezékeink a tésztákat is rabul ejtik?

Hozzávalók: 125 g frissen főtt tésztát 30 ml MaxColor Narancssárga Élelmiszerszínezék   Elkészítés: Egy kisebb [...]

elolvasom
Gyermeknapi villámgyors falatok

Hozzávalók: 200 g friss krémsajt (pl. Philadelphia) 10 ml MaxColor Kék Élelmiszerszínezék 2 evőkanál tejföl [...]

elolvasom
Ti is szeretitek a popcornt? Olvasztott fehér csoki és néhány csepp ételszínezék hozzáadásával pillanatok alatt Te is elkészítheted. Garantált Valentin napi siker!

A csokoládés pattogatott kukorica egy egyszerű és ízletes snack, amely tökéletes filmnézéshez vagy bármilyen összejövetelhez. [...]

elolvasom
Valentin napi desszertek, édességek ízesítéséhez és színezéséhez válogass web áruházunk széles kínálatából.

A fondant egy sima, rugalmas cukormassza, amelyet gyakran használnak torták és sütemények bevonására és díszítésére. [...]

elolvasom
Barackos pillecukor

Ez a barackos pillecukor recept remek módja annak, hogy otthon el tudd készíteni ezt az [...]

elolvasom
Ebben a hidegben egy szelet extra krémes karamell tortát mindenki megérdemel! Keresd Web áruházunk polcain régi és új ízeinket.

A karamellás tejszínhabos piskóta torta egy ínycsiklandó desszert, amely a lágy piskóta, a gazdag karamellkrém, [...]

elolvasom
Cseresznye meg még egy cseresznye!

A Fekete-erdő torta egy klasszikus német desszert, amely csokoládés piskótából, tejszínhabból, meggyből és csokoládéforgácsból áll. [...]

elolvasom
Karácsonyest bejgli nélkül nem lehet, nem lehet, S kell hozzá még a fa alá szeretet, szeretet

A diós bejgli egy hagyományos magyar karácsonyi sütemény, amely nélkül szinte elképzelhetetlen az ünnepi asztal. [...]

elolvasom
A legegyszerűbb és a legnagyszerűbb forralt borozás a mi arománk hozzáadásával garantált és maradandó élmény!

A forralt rozé bor egy különleges és finom ital, amely tökéletes a hideg téli hónapokban. [...]

elolvasom
FORRÓ GROG a didergős esték kedvenc itala.

A forró grognak rengeteg elkészítési módja közül mi a vajas változatát imádjuk!   Hozzávalók: 3 [...]

elolvasom
A Mascarpone is szereti a körtét (zabpelyhes mascarpone krém, leheletnyi körte aromával)

A sós zabpelyhes mascarpone krém egy érdekes és ízletes változata a hagyományos édes desszertnek. Kiváló [...]

elolvasom
Süssetek muffint Ti is! Csokis-meggy arománkba áztatott mazsolával, csoki darabokkal a legegyszerűbb alaptészta is új dimenzióba lép.

Hozzávalók: 200 g liszt 100 g cukor 2 teáskanál sütőpor 1/2 teáskanál szódabikarbóna Csipetnyi só [...]

elolvasom
Őszköszöntő könnyed citromkrémes pite, rengeteg szőlővel és pár csepp szilvórium aromával

A szőlős citromkrémes pite néhány csepp szilvórium aromával egy könnyű és frissítő desszert, amelyet általában [...]

elolvasom
Mézes fahéjas szirupban blansírozott körte, leheletnyi vilmoskörte aroma és vanília hozzáadásával

A fahéjas szirupban blansírozott körte egy ízletes és elegáns desszert, amely ideális választás lehet bármilyen [...]

elolvasom
Egy igazi puncs

A puncstorta egy klasszikus desszert, amelyet a puncs ízvilága inspirált. Íme, egy recept, hogyan készítheted [...]

elolvasom
Csoki torta!!! Tökéletes választás minden alkalomra! Könnyed levegős tészta, áfonya dzsem, marcipán és a teltebb ízekért pár csepp mandula aroma

Egy csokoládétorta áfonyával és marcipán réteggel, igazi ízorgiát jelent! Íme, egy recept, hogyan készítheted el [...]

elolvasom
A nagy melegben válasszatok egy gyorsan elkészíthető hab könnyű desszertet – Kókusz mousse tükörfényes fehér csoki glazúrral

A kókuszos mousse fehér csokoládés tükörglazúrral egy isteni desszert, ami biztosan elvarázsol mindenkit. Hozzávalók: Kókuszos [...]

elolvasom
Varázsold üvegekbe a nyár legfinomabb gyümölcseit és az igazán telt zamatos ízekért ne felejtsd pár csepp aromával megbolondítani

A sárgabarack lekvár készítése otthon nagyon egyszerű, különösen akkor, ha friss, érett sárgabarackokat használsz hozzá. [...]

elolvasom
Habkávénak sem árt egy kis tuning! Dalgona

A Dalgona kávé egy különleges és divatos kávéital, amelyet a dél-koreai „Dalgona Candy” inspirált. Ez [...]

elolvasom
Egy igazi telitalálat! Húsvéti fonott kalács: Nagyon csokis • nagyon finom • nagyon puha

Egy húsvéti kalács elkészítése három különböző színben kifejezetten ünnepi és látványos. Itt van egy recept [...]

elolvasom
Süss bátran!!! Medvehagymás szendvicskenyér dióval

Hozzávalók: 350 g teljes kiőrlésű liszt 150 g fehér liszt 1 csomag szárított élesztő (kb. [...]

elolvasom
Citromos tarte olasz habcsókkal. Krémes, omlós, roppanós. Egyszerűen imádjuk!

A citromkrémes tarte, olasz habcsókkal egy fantasztikus desszert, ami az olasz habcsók (más néven meringue) [...]

elolvasom
Vigyázat függőséget okoz! Zserbó korong! Csoki arománk hozzáadása kötelező!!!

Hozzávalók: Tészta: 280 g liszt 150 g vaj vagy margarin 100 g porcukor 1 tojás [...]

elolvasom
Cseresznyedzsem: Cherry Brandy-s barna cukorral karamellizált meggy szemekkel

Hozzávalók: 500 g kimagozott cseresznye (friss vagy fagyasztott) 400 g barnacukor 200 g kristálycukor 1 [...]

elolvasom
Almás pite új ruhája! Pár csepp rum aromával…. és tengernyi szeretettel

Az almás pite egy klasszikus desszert, amelyet szezonális almákból készítenek. Mi újra gondoltuk az almás [...]

elolvasom
Kis üvegben nagy boldogság! Cékla-szilva-vanília! Smoothie… Szerelem

Hozzávalók: 2 közepes méretű cékla, megpucolva és felkockázva 2 csésze friss szilva, kimagozva 2 csésze [...]

elolvasom
Simaliba: ugyan a fotónkon a liba elbújt, de a mai lakoma mellé még simán összedobhattok egy gesztenyés-mogyoró pralinét

Íme, egy egyszerű recept a gesztenyés mogyorós pralinéhoz: Hozzávalók: 400 g gesztenyemassza (konzerv vagy házilag [...]

elolvasom