Receptek
EGYSZERŰ FAHÉJAS CROISSANT
Tészta: 50 ml MaxNatural Fahéj Természetes Aroma 400 g liszt 16 g friss élesztő 26 [...]
elolvasomMálnás pisztáciás torta
Az alábbiakban megtalálod a málnás pisztáciás torta receptjét, egy könnyű és ízletes desszertet, amely tökéletes [...]
elolvasomCosmopolitan koktél Áfonyával
Az áfonyás Cosmopolitan egy frissítő és ízletes változata a klasszikus Cosmopolitan koktélnak. Az áfonya hozzáadása [...]
elolvasomKókusz likőr
A kókusz likőr egy finom, krémes ital, amely tökéletes önmagában vagy koktélok alapanyagaként. Íme, egy [...]
elolvasomEPRES MACARON
Az epres macaronok finom és elegáns desszertek, amelyek tökéletesek különleges alkalmakra vagy egyszerűen csak az [...]
elolvasomHABKÖNNYŰ, STABIL TEJSZÍNES MEGGYKRÉM
Hozzávalók: 50 ml MaxNatural MEGGY Természetes Aroma 250 g meggy 150 g porcukor 1 ek [...]
elolvasomAPPLE NINO KOKTÉL Egy koktél, ami függőséget okoz
Hozzávalók: 25 ml MaxNatural ALMA Természetes Aroma 40 ml tequila 30 ml zöldalmapüré 10 ml [...]
elolvasomKARAMELLÁS DALGONA KÁVÉ
A dalgona egy extrán habos trendi kávéköltemény, amelyet úgy készítünk, hogy egyenlő arányban keverjük az [...]
elolvasomVANÍLIÁS LIMONÁDÉ
A vaníliás citromos limonádé egy frissítő és különleges csavar a hagyományos limonádén. A vanília édes, [...]
elolvasomEPER AROMA: Ünnepi tortánkat eper zselével tuningolt ricotta krémmel töltöttük.
Egy ricotta krémes eper zselé torta friss és ízletes desszert, amely tökéletes tavaszi vagy nyári [...]
elolvasomHa ez a forrócsoki mesélni tudna…
Hozzávalók: 500 ml tej 100 ml tejszín 200 g étcsokoládé (60-70% kakaó tartalmú), apróra vágva [...]
elolvasomA “10 tojásos” házi gyúrt tészta és a mi ételszínezékeink! Kísérletezz Te is bátran!
A “10 tojásos” házi gyúrt tészta és a mi ételszínezékeink! Kísérletezz Te is bátran! [...]
elolvasomHa még nem készítettétek, akkor azért… ha már igen akkor pedig azért… de most se felejtsétek, a tökéletes eredményhez ételszínezékeink hozzáadása kötelező!!!
Hozzávalók: Macaron héjakhoz: 120 g mandulaliszt 200 g porcukor 100 g tojásfehérje (kb. 3 nagy [...]
elolvasomSzínesen csúcsszuper! Gondoltad volna, hogy az ételszínezékeink a tésztákat is rabul ejtik?
Hozzávalók: 125 g frissen főtt tésztát 30 ml MaxColor Narancssárga Élelmiszerszínezék Elkészítés: Egy kisebb [...]
elolvasomGyermeknapi villámgyors falatok
Hozzávalók: 200 g friss krémsajt (pl. Philadelphia) 10 ml MaxColor Kék Élelmiszerszínezék 2 evőkanál tejföl [...]
elolvasomTi is szeretitek a popcornt? Olvasztott fehér csoki és néhány csepp ételszínezék hozzáadásával pillanatok alatt Te is elkészítheted. Garantált Valentin napi siker!
A csokoládés pattogatott kukorica egy egyszerű és ízletes snack, amely tökéletes filmnézéshez vagy bármilyen összejövetelhez. [...]
elolvasomValentin napi desszertek, édességek ízesítéséhez és színezéséhez válogass web áruházunk széles kínálatából.
A fondant egy sima, rugalmas cukormassza, amelyet gyakran használnak torták és sütemények bevonására és díszítésére. [...]
elolvasomEggnog: Meleg, selymes, krémes, tejjel és tojással készült angolszász ünnepi ital. Válogass web áruházunk alkoholos italokhoz ajánlott aroma választékából. Kalandozz és kísérletezz velünk az ízek, illatok, színek varázslatos világában.
Hozzávalók: 6 tojássárgája 150 g cukor 480 ml tej 240 ml tejszín 1/2 teáskanál őrölt [...]
elolvasomBarackos pillecukor
Ez a barackos pillecukor recept remek módja annak, hogy otthon el tudd készíteni ezt az [...]
elolvasomFolyamatosan azon dolgozunk, hogy a legegyszerűbb ötleteken keresztül mutassuk meg nektek aromáink és élelmiszerszínezékeink széleskörű felhasználhatóságát. Lekvárok, dzsemek adalékaként egy hétköznapi pirítós is új dimenzióba lép.
A „twisted toast” elkészítésénél a hajtogatás egy kreatív módszer, amelynek segítségével különleges módon találhatunk. Íme, [...]
elolvasomKRÉMES PUMPKIN SPICE LATTE – Készítsd el Te is az idei ősz ikonikus italát! Tégy bele rengeteg szeretetet, egy kis mézet és bolondítsd pár csepp MÉZESKALÁCS FŰSZER AROMÁVAL!
Hozzávalók: 240 ml tej 120 ml erős feketekávé 2 evőkanál tök-püré (friss vagy konzerv) 1 [...]
elolvasomEbben a hidegben egy szelet extra krémes karamell tortát mindenki megérdemel! Keresd Web áruházunk polcain régi és új ízeinket.
A karamellás tejszínhabos piskóta torta egy ínycsiklandó desszert, amely a lágy piskóta, a gazdag karamellkrém, [...]
elolvasomCseresznye meg még egy cseresznye!
A Fekete-erdő torta egy klasszikus német desszert, amely csokoládés piskótából, tejszínhabból, meggyből és csokoládéforgácsból áll. [...]
elolvasomKarácsonyest bejgli nélkül nem lehet, nem lehet, S kell hozzá még a fa alá szeretet, szeretet
A diós bejgli egy hagyományos magyar karácsonyi sütemény, amely nélkül szinte elképzelhetetlen az ünnepi asztal. [...]
elolvasomA legegyszerűbb és a legnagyszerűbb forralt borozás a mi arománk hozzáadásával garantált és maradandó élmény!
A forralt rozé bor egy különleges és finom ital, amely tökéletes a hideg téli hónapokban. [...]
elolvasomBonbon, praliné, trüffel – Aromáink és ételszínezékeink hozzáadásával a bonbonok tölteléke a pralinék cukormasszája és a trüffelek csokoládé alapja is ízekben és színekben gazdag, egyedi apró remekműveket varázsol minden háziasszony konyhájába.
A trüffeles bonbon egy igazán elegáns és finom desszert, amely tökéletes ajándék lehet különleges alkalmakra [...]
elolvasomA levendula inspiráló illata, aromája és színe minket is megihletett. Ebben a forróságban, ha valami különlegesre vágysz, készíts egy finom vaníliás levendula lattét. Aromáink felhasználásával garantált a siker! Kísérletezz Te is bátran!
Levendula sziruphoz: 1 csésze víz 1 csésze cukor 20 ml MaxAroma Levendula Aroma 10 ml [...]
elolvasomFORRÓ GROG a didergős esték kedvenc itala.
A forró grognak rengeteg elkészítési módja közül mi a vajas változatát imádjuk! Hozzávalók: 3 [...]
elolvasomA Mascarpone is szereti a körtét (zabpelyhes mascarpone krém, leheletnyi körte aromával)
A sós zabpelyhes mascarpone krém egy érdekes és ízletes változata a hagyományos édes desszertnek. Kiváló [...]
elolvasomSüssetek muffint Ti is! Csokis-meggy arománkba áztatott mazsolával, csoki darabokkal a legegyszerűbb alaptészta is új dimenzióba lép.
Hozzávalók: 200 g liszt 100 g cukor 2 teáskanál sütőpor 1/2 teáskanál szódabikarbóna Csipetnyi só [...]
elolvasomEgzotikus ízvilágú sütemények nélkülözhetetlen hozzávalóját keresd web áruházunk polcain – Frissítően citrusos, mákos kockánknak kimondottan jól áll az ananász
Ez egy izgalmas kombináció! Íme, egy recept a mákos piskótához citromkrémmel és ananászos zselatinnal: [...]
elolvasomŐszköszöntő könnyed citromkrémes pite, rengeteg szőlővel és pár csepp szilvórium aromával
A szőlős citromkrémes pite néhány csepp szilvórium aromával egy könnyű és frissítő desszert, amelyet általában [...]
elolvasomTermékeink sokoldalú felhasználhatóságával igyekszünk a gasztronómia minden szegmensét lefedni és lépést tartani a dinamikusan változó trendekkel. Mai kihívásunk a “street” műfajba integrált málna arománk robbanó ízvilágával bizonyítani, hogy a hamburger és a málnás lilahagyma chutney milyen tökéletes páros.
Hozzávalók: 4 fej közepes lilahagyma, vékonyra szeletelve 30 ml MaxAroma Málna Aroma 100 g barna [...]
elolvasomMézes fahéjas szirupban blansírozott körte, leheletnyi vilmoskörte aroma és vanília hozzáadásával
A fahéjas szirupban blansírozott körte egy ízletes és elegáns desszert, amely ideális választás lehet bármilyen [...]
elolvasomDecemberi gasztroajándék ötlet sorozatunk előzeteseként ma elkészítettük nektek a Mini Stollent azaz a Drezdai kalácsot. Mi a kalácsba gyúrt cukrozott gyümölcsöt, facsart narancslevével higított rum aromában áztattuk. Az eredmény tökéletes.
A mini stollen egy kisméretű, hagyományos német karácsonyi sütemény, amelyet általában gyümölcsökkel, dióval és fűszerekkel [...]
elolvasomEgy igazi puncs
A puncstorta egy klasszikus desszert, amelyet a puncs ízvilága inspirált. Íme, egy recept, hogyan készítheted [...]
elolvasomKözkedvelt török édesség a Kadayif és a mi Pisztácia Arománk tökéletes párosa ismét felejthetetlen ízélményt varázsolt a konyhánkban. Bátran kísérletezz Te is!
A pisztáciás kadayif egy isteni török desszert, ami különlegesen finom és ropogós. Hozzávalók: 250 [...]
elolvasomCsoki torta!!! Tökéletes választás minden alkalomra! Könnyed levegős tészta, áfonya dzsem, marcipán és a teltebb ízekért pár csepp mandula aroma
Egy csokoládétorta áfonyával és marcipán réteggel, igazi ízorgiát jelent! Íme, egy recept, hogyan készítheted el [...]
elolvasomA nagy melegben válasszatok egy gyorsan elkészíthető hab könnyű desszertet – Kókusz mousse tükörfényes fehér csoki glazúrral
A kókuszos mousse fehér csokoládés tükörglazúrral egy isteni desszert, ami biztosan elvarázsol mindenkit. Hozzávalók: Kókuszos [...]
elolvasomVarázsold üvegekbe a nyár legfinomabb gyümölcseit és az igazán telt zamatos ízekért ne felejtsd pár csepp aromával megbolondítani
A sárgabarack lekvár készítése otthon nagyon egyszerű, különösen akkor, ha friss, érett sárgabarackokat használsz hozzá. [...]
elolvasomHabkávénak sem árt egy kis tuning! Dalgona
A Dalgona kávé egy különleges és divatos kávéital, amelyet a dél-koreai „Dalgona Candy” inspirált. Ez [...]
elolvasomEgy igazi telitalálat! Húsvéti fonott kalács: Nagyon csokis • nagyon finom • nagyon puha
Egy húsvéti kalács elkészítése három különböző színben kifejezetten ünnepi és látványos. Itt van egy recept [...]
elolvasomSüss bátran!!! Medvehagymás szendvicskenyér dióval
Hozzávalók: 350 g teljes kiőrlésű liszt 150 g fehér liszt 1 csomag szárított élesztő (kb. [...]
elolvasomCitromos tarte olasz habcsókkal. Krémes, omlós, roppanós. Egyszerűen imádjuk!
A citromkrémes tarte, olasz habcsókkal egy fantasztikus desszert, ami az olasz habcsók (más néven meringue) [...]
elolvasomVigyázat függőséget okoz! Zserbó korong! Csoki arománk hozzáadása kötelező!!!
Hozzávalók: Tészta: 280 g liszt 150 g vaj vagy margarin 100 g porcukor 1 tojás [...]
elolvasomCseresznyedzsem: Cherry Brandy-s barna cukorral karamellizált meggy szemekkel
Hozzávalók: 500 g kimagozott cseresznye (friss vagy fagyasztott) 400 g barnacukor 200 g kristálycukor 1 [...]
elolvasomAlmás pite új ruhája! Pár csepp rum aromával…. és tengernyi szeretettel
Az almás pite egy klasszikus desszert, amelyet szezonális almákból készítenek. Mi újra gondoltuk az almás [...]
elolvasomKis üvegben nagy boldogság! Cékla-szilva-vanília! Smoothie… Szerelem
Hozzávalók: 2 közepes méretű cékla, megpucolva és felkockázva 2 csésze friss szilva, kimagozva 2 csésze [...]
elolvasomSimaliba: ugyan a fotónkon a liba elbújt, de a mai lakoma mellé még simán összedobhattok egy gesztenyés-mogyoró pralinét
Íme, egy egyszerű recept a gesztenyés mogyorós pralinéhoz: Hozzávalók: 400 g gesztenyemassza (konzerv vagy házilag [...]
elolvasom