Barion Pixel

FORRÓ GROG a didergős esték kedvenc itala.

A forró grognak rengeteg elkészítési módja közül mi a vajas változatát imádjuk!

 

Hozzávalók:

3 dl víz

0,5 dl méz

100 g vaj

10 ml MaxAroma Meggy Szeszesital Aroma

őrölt szerecsendió

 

Elkészítés:

3 deciliter forró vizet a fél deciliter mézzel felforralunk, levesszük a tűzhelyről és hozzá adjuk a MaxAroma Meggy Szeszesital aromát, majd ízlés szerint tovább ízesíthetjük, mézeskalács, vanília, karamell vagy web áruházunk polcain tálható számos aromáink egyikével.

Poharakba töltjük és a tetejére kis vaj darabot helyezünk, végül megszórjuk frissen őrölt szerecsendióval. A végeredmény tökéletes!

Kapcsolódó termékeink

MaxAroma szeszesital aroma

Meggy szeszesital aroma

290 Ft5 800 Ft