Hozzávalók:
50 ml MaxNatural MEGGY Természetes Aroma
250 g meggy
150 g porcukor
1 ek zselatin
néhány ek víz
200 ml tejszínhab
A magozott meggyet turmixgépben pépesítjük majd egy szűrőn áttörjük. A zselatint előírás szerint felmelegítjük majd a gyümölcspéppel és a cukorral, hozzáadjuk a MaxNatural Meggy természetes aromát és homogénre keverjük.
Egy másik tálban verjük fel a habtejszínt. Kezdjük alacsony sebességgel, majd fokozatosan növeljük a sebességet, amíg kemény habot kapunk.
A meggy pépet óvatosan összekeverjük a tejszínhabbal. Tegyük a hűtőbe néhány órára, hogy az ízek összeérjenek.
Tegyük habzsákba és felhasználás előtt szobahőmérsékleten hagyjuk temperálódni, így könnyebb ez vele dolgozni
Ez a meggyes krém egy ízletes és színes topping, amely tökéletesen illik a cupcake-ekhez, és biztosan elnyeri a család és barátok tetszését. Jó étvágyat!
Kapcsolódó termékeink
MaxNatural természetes aroma