Barion Pixel

HABKÖNNYŰ, STABIL TEJSZÍNES MEGGYKRÉM

Hozzávalók:

50 ml MaxNatural MEGGY Természetes Aroma 

250 g meggy

150 g porcukor

1 ek zselatin

néhány ek víz

200 ml tejszínhab

 

 

A magozott meggyet turmixgépben pépesítjük majd egy szűrőn áttörjük. A zselatint előírás szerint felmelegítjük majd a gyümölcspéppel és a cukorral, hozzáadjuk a MaxNatural Meggy természetes aromát és homogénre keverjük.

 

Egy másik tálban verjük fel a habtejszínt. Kezdjük alacsony sebességgel, majd fokozatosan növeljük a sebességet, amíg kemény habot kapunk.

 

A meggy pépet óvatosan összekeverjük a tejszínhabbal. Tegyük a hűtőbe néhány órára, hogy az ízek összeérjenek.

 

Tegyük habzsákba és felhasználás előtt szobahőmérsékleten hagyjuk temperálódni, így könnyebb ez vele dolgozni

 

Ez a meggyes krém egy ízletes és színes topping, amely tökéletesen illik a cupcake-ekhez, és biztosan elnyeri a család és barátok tetszését. Jó étvágyat!

Kapcsolódó termékeink

MaxNatural természetes aroma

Meggy természetes aroma 50 ml

1 299 Ft