Barion Pixel

A legegyszerűbb és a legnagyszerűbb forralt borozás a mi arománk hozzáadásával garantált és maradandó élmény!

A forralt rozé bor egy különleges és finom ital, amely tökéletes a hideg téli hónapokban. A rozé bor könnyedebb íze és a fűszerek kombinációja egy igazán különleges és melegítő italt eredményez. Íme, egy egyszerű recept a forralt rozé bor elkészítéséhez:

 

Hozzávalók:

1 üveg (750 ml) rozé bor

3 evőkanál méz vagy cukor (ízlés szerint)

30 ml MaxAroma Forraltbor Fűszerkeverék Aroma

 

Elkészítés:

Öntsük a rozé bort egy nagy lábasba. Tegyük bele a mézet és a MaxAroma Forraltbor Fűszerkeverék aromát. Lassan melegítsük a bort közepes lángon, de ne hagyjuk forrni, mert az alkohol elpárolog.

Amikor a bor elkezd gőzölögni, akkor elkészült. Kóstoljuk meg a bort, és ha szükséges, adjunk hozzá még mézet vagy cukrot ízlés szerint.

Öntsük a forralt rozé bort bögrékbe vagy hőálló poharakba.

Díszíthetjük narancs- vagy citromkarikákkal, vagy szőlőszemekkel, fahéjrúddal vagy csillagánizzsal a pohárban.

Ez a forralt rozé bor recept egy igazán különleges és finom italt eredményez, amely garantáltan felmelegít a hideg téli napokon. Jó szórakozást és jó étvágyat hozzá!

Kapcsolódó termékeink

MaxAroma élelmiszer aroma

Forraltbor fűszerkeverék aroma

290 Ft5 800 Ft