A forralt rozé bor egy különleges és finom ital, amely tökéletes a hideg téli hónapokban. A rozé bor könnyedebb íze és a fűszerek kombinációja egy igazán különleges és melegítő italt eredményez. Íme, egy egyszerű recept a forralt rozé bor elkészítéséhez:
Hozzávalók:
1 üveg (750 ml) rozé bor
3 evőkanál méz vagy cukor (ízlés szerint)
30 ml MaxAroma Forraltbor Fűszerkeverék Aroma
Elkészítés:
Öntsük a rozé bort egy nagy lábasba. Tegyük bele a mézet és a MaxAroma Forraltbor Fűszerkeverék aromát. Lassan melegítsük a bort közepes lángon, de ne hagyjuk forrni, mert az alkohol elpárolog.
Amikor a bor elkezd gőzölögni, akkor elkészült. Kóstoljuk meg a bort, és ha szükséges, adjunk hozzá még mézet vagy cukrot ízlés szerint.
Öntsük a forralt rozé bort bögrékbe vagy hőálló poharakba.
Díszíthetjük narancs- vagy citromkarikákkal, vagy szőlőszemekkel, fahéjrúddal vagy csillagánizzsal a pohárban.
Ez a forralt rozé bor recept egy igazán különleges és finom italt eredményez, amely garantáltan felmelegít a hideg téli napokon. Jó szórakozást és jó étvágyat hozzá!
Kapcsolódó termékeink
MaxAroma élelmiszer aroma